Poštovani klijenti, s obzirom da se javljate u velikom broju, a često iz daljih delova Srbije u odnosu na Novi Sad ili iz dijaspore, odlučili smo da napravimo program za online saradnju.

Onlije saradnja u Nu3 centru je bila opcija i do sada ali smo je radili retko i uglavnom je savet da se dodje u naš centar kako bi mogli da Vas izmerimo i uradimo test intolerancije na namirnice da bi pregled bio kompletan.

Medjutim, svesni smo da neki od Vas ne mogu da dodju na pregled te s toga kreiramo online program za dijasporu (nutricionista dijaspora, nutricionista online dijaspora, nutricionista online za dijasporu) kako bi svi koji žele mogli da postanu deo naše male zajednice. Takodje, naravno, ovaj program mogu da koriste i ljudi iz Srbije (online nutricionista, online plan ishrane, nutricentar, nutricionista Novi Sad).

Saradnja se zakazuje putem emaila, a nakon toga Vam šaljemo odredjene upitnike koje treba popuniti i počinjemo program saradnje online. Kontrolni pregledi su takodje bitni i njih naravno radimo po sličnom principu. Svi su dobrodošli (online nutricionista Nemačka, online nutricionista Austrija, online nutricionista Švajcarska itd.).

Nadamo se da smo ovim olakšali Vaše putovanje ka zdravijem životu.

S poštovanjem Vaš nutricionista iz Nu3 Centra u Novom Sadu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *