Naš nutricionistički centar je nastao pre pet godina, sa željom da pružimo pomoć svima kojima je potrebna i sa idejom da širimo svest o zdravoj ishrani, zdravim nutritivnim navikama i zdravom načinu života.

U Nu3 Centru (nutri centru) radimo sa najširim spektrom populacije, od gojaznih, pothranjenih, normalno uhranjenih, do trudnica, sportista i onih koji imaju zdravstvene probleme. Pružamo edukaciju o ishrani, ali se bavimo i dijetoterapijom odnosno nutritivnom pomoći u lečenju odredjenih bolesti i stanja.

U Nu3 Centar (nutri centar) su dobrodošli svi, od 1 godine do 101 godine!

Kako (ukratko) izgleda naš protokol?

Prvo je potreno zakazati termin pozivom na broj 066/518-21-85 ili putem emaila centarzaishranu3©gmail.com

U toku razgovora bićete upitani zbog čega se javljate pa ćemo na osnovu Vašeg odgovora odrediti da li treba doneti odredjene analize krvi ili ne. Za razliku od većine nutricionističkih centara ne tražimo svima krvnu sliku, niti iste analize krvi, jer su analize često skupe, a nisu svima neophodne, pogotovo nisu svima neophodne ISTE analize jer se ne javljaju svi zbog istih problema. Kada zakažete termin u Nu3 Centru (nutricentru) biće Vam rečeno kako je potrebno da se pripremite za pregled.

Na dan termina dolazite u naš Nu3 Centar (nutricentar) u ulici Koste Šokice 1 u Novom Sadu. Imaćete konsultaciju sa dijetetičarem (nutrticionistom) u trajanju od do sat vremena gde ćete moći da objasnite sve svoje probleme i nedoumice, a dijetetičar će Vam pomoći da ih razrešite. U toku pregleda biće Vam izmeren sastav tela na BIA (bioimpedanca) vagi koja meri kilograme, BMI, procenat masti i mišića, indeks visceralnih masti i bazalni metabolizam. Takodje, biće Vam uradjen test intolerancije na 75 namirnica, neinvazivnom metodom bez igle, čije rezultate ćete saznati odmah na pregledu.

Nakon ove konsultacije individualni plan ishrane će Vam stići na mail adresu koju ste nam ostavili u roku od nekoliko dana. U Nu3 Centru (nutri centru) će Vam biti prepisana i odredjena suplementaija ukoliko za tim ima potrebe.

Kontolni pregledi se zakazuju uglavnom za mesec dana, što takodje može biti individualno u zavisnosti od problematike. Nu3 Centar (nutri centar) je mesto gde možete dobiti i dugoročni plan ishrane (ako nemate problem već želite da naučite zdravije da se hranite) kada kontole nisu potrebne.

Dijetetičar (nutricionista koji se bavi dijetoterapijom) iz Nu3 Centra (nutricinoističkog centra) je osoba koja se izuzetno razume u opštu medicinu tako da ne brinete da li će joj Vaša dijagnoza (ukolko je imate) biti nepoznata (ma koliko retka bila) i uvek će moći da napravi adekvatnu ishranu za Vas.

Nu3 Centar (nutricionistički centar) misli na Vas, na Vaše zdravlje i na Vaš izgled!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *