Nutricionisticki pregled podrazumeva:

 • merenje težine i telesnog sastava pomoću metode bioelektrične impedance koja predstavlja neinvazivan, bezbolan i brz način odredjivanja strukture tela
 • antropometrijsko merenje tela
 • tumačenje laboratorijskih analiza
 • Test intolerancije na hranu
 • izradu individualnog plana i programa ishrane u zavisnosti od sastava tela i zdravstvenog stanja
 • savete o suplementaciji u ishrani
 • plan fizičke aktivnosti
 • podrška nutricioniste
Ako vam se svideo post podelite sa prijateljima :

66 Comments

  1. Poštovana, pravimo plan ishrane za sva fiziološka i patološka stanja i trudimo se da ga prilagodimo klijentu što je više moguće u zavisnosti od njegovog zdravstvenog stanja.
   Svako dobro!

   admin
    1. Poštovani,
     Da li mi možete reći koja je cena nutricionistickog pregleda i pravljenja plana ishrane?
     I kako bih mogla da zakazem pregled?

     Srdacan pozdrav, Jovana Racic

     Jovana R.
     1. Poštovana, spisak usluga vam je poslat na email. Pregled možete zakazati pozivom na broj 066/518-21-85 svakog radnog dana od 09h do 20h. Srdačan pozdrav!

      admin
   1. Poštovana, test intolerancije se radi neinvazivnom metodom bez vađenja krvi. Imate tekst o tome na našem blogu koji možete pročitati za detaljnije informacije. Spisak usluga vam je poslat na email. Srdačan pozdrav!

    admin
  1. Poštovana, spisak naših usluga Vam je poslat na email.Što se analiza krvi tiče potrebno je doneti određene nalaze koje nutricionista zatraži ukoliko postoje određeni zdravstveni problemi oko čega se dogovaramo prilikom zakazivanja. Srdačan pozdrav!

   admin
 1. Poštovani,
  Zanima me cena nutricionistickog pregleda i da li se na prvi pregled trebaju doneti laboratorijski nalazi ? Takodje me interesuje vase radno vreme,odnosno, da li se pregledi obavljuju samo pre podne?
  Hvala

  Sladjana Nadj
  1. Poštovana, cenovnik Vam je poslat na mail. Što se analiza krvi tiče, prilikom zakazivanja se dogovaramo koje analize su potrebne u zavisnosti od Vašeg zdravstvenog stanja. Naše radno vreme je ponedeljkom i utorkom od 12h do 19h, a sredom, četvrtkom i petkom od 09h do 17h. Možete nas kontaktirati na 066/518-21-85. Srdačan pozdrav!

   admin
 2. Interesuje me koliko koštaju nutricionistički pregled i izrada plana ishrane, kao i da li je neophodno doneti analizu krvne slike pošto nemam nikakve zdravstvene probleme, samo želim da korigujem ishranu i smanjim kilažu

  Jelena
 3. Dobar dan. Interesuje me koliko koštaju vaše usluge! Posebno nutricionistički pregled i plan ishrane. Da li izrađujete plan za porodicu? Jer mi smo tročlana porodica sa problemom sa viškom kilograma! Prvo hteo bih da saznam cenovnike vaših usluga, pa posle i da se prijavimo za vaše savete. Pozdrav

  Viktor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *